CENTER KIRON KIRONOVA UČENJA KONJESRČNI MLADI ČLANKI
Si želiš praznovati rojstni dan v družbi prijazne črede konj in gospoda oslička? Si želiš, da bi se tvoj rojstni dan spremenil v pustolovsko iskanje zaklada ali čarobno popotovanje po deželi vilinskih konjičkov? Si želiš rojstnega dne, v katerem se s konji podaš na junakovo popotovanje in na poti najdeš svoje skrivne moči in srčne kvalitete? Potem le pridi k nam! Rojstno dnevno zgodbo bomo spletli prav po tvoji meri in ti pripravili zabavo, ki bo za zmeraj ostala zapisana v zakladnici tvojega srca! Praznovanje rojstnega dne S kakšnimi krili leti moj pravljični konj in katere so moči, ki jih nosi s seboj, kakšna so njegova pravljična kraljestva ter… me lahko popelje vanje?
Za dodatne informacije kontaktirajte Špelo na tel: 041 980 876 ali kapljaspela@gmail.com Ker spoštujemo življenje so na našem prostoru možni samo vegetarijanski prigrizki, katere za praznovanje preskrbite sami. Praznovanje traja 2 uri, prispevek zanj je 140€. V ceno je vključen najem prostora (peščeno igrišče, prostor za sedenje in druženje pod pergolo, odprta letna kuhinja s hladilnikom in mehka trata za vragolije), animacija ter vodenje programa.
Program je sestavljen iz aktivnosti:
- igra Iskanje zaklada: različni namigi otroke peljejo po naši deželi, da jo spoznajo, zaklad pa je odkritje vilinskih konjev
- pravljica o samorogovi skrivnosti
- KonjeSrčni stik s konjem ter jahanje
Center Kiron deluje v okviru društva za poglobljeno ekologijo TERRA ANIMA.